Toepassingsmogelijkheden

1.

Integreren in uw eigen website

De 360° foto’s zijn gemakkelijk te integreren in iedere website. Gewenst kunnen wij deze werkzaamheden uitvoeren of begeleiden.

2.

Draaiend op onze server

U plaatst een link op uw website en/of andere media en laat uw bezoekers de 360° foto bekijken, terwijl hij bij ons op de server staat. Heel eenvoudig en voordelig.

3.

Plaatsen op Funda

Alle 360° foto’s die wij maken, zijn direct te gebruiken op Funda.

Toepassingsmogelijkheden

Navigeren in een 360° foto, nu ook met Google Cardboard of VR-bril

Om een 360 graden foto te maken, worden in alle richtingen foto’s
gemaakt die naadloos aan elkaar worden gemonteerd. De 360 graden foto kan in elke willekeurige internetbrowser geopend worden, er hoeft dus geen app geïnstalleerd te worden. Alles rondom één standpunt is zichtbaar. De foto is echter ook bestuurbaar. Met de Google Cardboard of VR-bril zelfs door simpelweg om je heen te kijken. Hierdoor kan je zelf bepalen wat je bekijkt en waar je eventueel inzoomt. Resultaat:
de toeschouwer waant zich even in de ruimte die hij bezoekt.

Virtuele tour

Door de 360 graden foto’s van meerdere ruimtes en/of locaties aan elkaar te koppelen ontstaat er een virtuele tour. De bezoeker kan met de Google Cardboard , VR-bril of de navigatieknoppen door de (buiten)ruimtes navigeren, via de hotspots of door gebruik te maken van een interactieve plattegrond. U kunt ook nog foto’s, teksten en achtergrondmuziek toevoegen aan de virtuele tour. Alles voor een optimale beleving.

Helemaal in uw stijl

De foto’s en virtuele tour kunnen volledig worden afgestemd op uw bedrijfshuisstijl. De knoppen, hotspots en andere grafische elementen worden hier op afgestemd, waardoor de virtuele tour en de foto’s perfect aansluiten op uw website.

Hotspots

Hotspots zijn aanwijspunten in een virtuele tour. Ze kunnen in de huisstijl van het bedrijf worden gemaakt. Door op een icoontje te klikken verplaatst de bezoeker zich van de ene naar de andere ruimte. Met de Google Cardboard of VR-bril dien je de zoeker op het icoontje te richten om van ruimte te wisselen.

Interactieve plattegronden

Door een virtuele tour te combineren met een plattegrond, kan de bezoeker zien waar hij zich bevindt. Het is dan ook mogelijk om via de plattegrond van de ene ruimte naar de andere ruimte te navigeren.

Besturingssysteem

Wij zorgen ervoor dat onze 360 graden foto’s en virtuele rondleidingen onder de meest gebruikte besturingssystemen goed functioneren. Dus of je nu gebruik maakt van een smartphone, tablet , PC (iOS of Windows), op elk systeem is onze applicatie goed te bekijken. De enige voorwaarde die er voor een VR-beleving met de Google Cardboard of VR-bril is dat de smartphone een accelerometer dient te hebben.

De foto’s staan in eerste instantie op de server van 360NL.nl. Ze zijn dan te benaderen via de aangeleverde link. Wilt u de foto’s echter en vanaf uw eigen server beheren dan kan dat uiteraard ook. Wij leveren dan de digitale bestanden met duidelijke instructies voor uw websitebeheerder.